Temat: [Focus 2004-2008] Gdzie jest odpływ skroplin z klimy?
View Single Post
Stary 09-06-2011, 23:00   #37
ford_user
ford::average

Model: Focus MK2
Silnik: 1,6 TDCI
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Gdzie jest odpływ skroplin z klimy?

Cytat:
Napisał Matych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie po trzeciej wymianie wywaliłem te trzy zciśnięte beznadziejne na prasie orginalne nakrętki od pedału gazu i założyłem podkładki sprężynowe i zwykłe nakrętki
A ja już podejrzewałem, że sam "pokaleczyłem" jakimś cudem te nakrętki w czasie ich odkręcania, albo wczesniej w ASO próbowali je odkręcać jakimś dziwnym kluczem.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A to jednak kolejny idiotyczny wymysł fabryki. Teraz juz wiem dlaczego tak się spociłem przy ich odkręcaniuGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja się jednak poddałem i przykręciłem pedał na dwie śruby (oryginalne), tej trzeciej do której jest najgorszy dostęp już nie dałem rady. Pedał jest wystarczająco stabilny na dwóch śrubach, próbowałem go na wszystkie strony wyginać i nie ma szans, żeby go wyrwać. Aż takie siły na niego nie działają, nawet w czasie wciskania go "do dechy".
ford_user jest offline   Odpowiedź z Cytatem