Wracając do tematu centralnego zamaka:
Ten dorobiony kabelek co idzie na tył samochodu to ....ukryty pstryczek guziczek,
dzisiaj go odszukałem. Włoch go sobie założył
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A teraz kilka uwag i pytań:
1. Podłączyłem sie do kierunkowskazów przez diody prostownicze działa ,
miga jak należy ale:
-nacisnę zamykanie migają kierunki 1raz, nacisnę jeszcze raz zamykanie migają znów 1raz, i tak samo przy otwieraniu , 2razy naciskam jeszcze raz otwieranie i 2 razy miga.
Czy tak powinno być????Wiem że to bzdet , ale nie szkodzi sie zapytać.
U mnie w skrzynce kabelki od kierunków mają kolory:
-niebiesko-biały i niebiesko-żółty -- jedna strona
-niebiesko-czerwony i niebiesko-czarny -- druga strona.
czyli do jednego że tak powiem pina po dwa kabelki.
A wiec kolory inne od tych co podajecie na forum.
2. Co do trzasków : podpiąłem mase do karoserii i jest dobrze cisza w radiu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Było by bardzo dobrze ale : trzeszczy teraz tylko jak sie otwiera lub zamyka auto,
No ale chyba sie przy.....
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Doprowadziłem już sobie kabelek do bagażnika ,
Co/który siłownik mam kupić???, może jest coś konkretnego/silnego na allegro????
A obroty jak z fabryki poustawiało sie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A i żadnej kostki,kosteczki od immo nie ma pod deską i kierownicą.