View Single Post
Stary 12-06-2011, 13:50   #65
Miras.
ford::average

Model: 1
Silnik: Spalinowy
Rocznik: 79
Domyślnie Odp: SPOT Bielsko-Biała 19 czerwca Straconka

Cytat:
Napisał sebek513 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale kto wezme grilla ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kolego sebek513 czytamy wszystko i dokładnie w tym temacie

Cytat:
Napisał Agnesqa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To zróbmy jakąs małą liste co kto weźmie i tyle.
Lista jest na początku tematu (sponsorzy)

Cytat:
Napisał Agnesqa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zasada grillowych spotów jest prosta: każdy bierze tyle ile zje/wypije i stawia na ogolny stół. Częstują sie wszyscy.
... przejezdni turyści też ?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pomysł ze wspólnym stołem nie wydaje mnie się najlepszy w tym akurat przypadku. Myślę każdy ma swoje upodobania kulinarne i pewnie przywiezie to co lubi a nie będzie się zmuszał do spożywania produktów nie w swoim guście.

Pierwsza strona jest aktualizowana na bieżąco więc raczą koleżanki i koledzy tam zaglądać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale podklęję aktualne wieści tutaj:

Agnesqa - kubki, worki na śmiec
arekford - tacki i sztućce
Miras. - węgiel, podpałka. worki na śmieci + grill (info dla nieoczytanych)
sebek513 - Ketchup
Stunt_Man - Musztarda

Co należy zabrać ze sobą :
- swój materiał na grilla - kiełbacha, kaszana, karczycho itp
- swoje do popicia
- kocyk/krzesełko na swoją d... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Miras. ; 12-06-2011 o 14:16
Miras. jest offline