Cytat:
ale kto wezme grilla ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
kolego sebek513 czytamy wszystko i dokładnie w tym temacie
Cytat:
|
To zróbmy jakąs małą liste co kto weźmie i tyle.
|
Lista jest na początku tematu (sponsorzy)
Cytat:
|
Zasada grillowych spotów jest prosta: każdy bierze tyle ile zje/wypije i stawia na ogolny stół. Częstują sie wszyscy.
|
... przejezdni turyści też ??
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pomysł ze wspólnym stołem nie wydaje mnie się najlepszy w tym akurat przypadku. Myślę każdy ma swoje upodobania kulinarne i pewnie przywiezie to co lubi a nie będzie się zmuszał do spożywania produktów nie w swoim guście.
Pierwsza strona jest aktualizowana na bieżąco więc raczą koleżanki i koledzy tam zaglądać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale podklęję aktualne wieści tutaj:
Agnesqa - kubki, worki na śmiec
arekford - tacki i sztućce
Miras. - węgiel, podpałka. worki na śmieci + grill (info dla nieoczytanych)
sebek513 - Ketchup
Stunt_Man - Musztarda
Co należy zabrać ze sobą :
- swój materiał na grilla - kiełbacha, kaszana, karczycho itp
- swoje do popicia
- kocyk/krzesełko na swoją d... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.