View Single Post
Stary 16-06-2011, 14:52   #27
mkinal
ford::amateur

Model: Focus
Silnik: 1,6
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Navi Media 7106g

Ja niestety także nie mogę mówić o żadnym pozytywnym doświadczeniu z NAVI-MEDIA ze Szczecina. W grudniu nabyłem 2 stacje medialne do Suzuki/Fiata Sedici - naszych fiirmowych aut, obie okazały się być wadliwe - tuner radia i inne cuda, po dwóch interwencjach serwisowych zaczęli mnie Panowie z ww. firmy zwodzić i zapewniać, że wymienią na nowe, zwodzili, zwodzili, paczek ze zwrotem niesprawnego sprzętu unikali (odmowa przyjęcie dwukrotnie), potem jakby zapadli się pod ziemię, nie odpisują, nie mam z nimi kontaktu, obecnie sprawa trafiła do kancelarii prawniczej, panowie oświadczenia o odstąpieniu od umowy nie przyjęli (ale na szczęście i tak uznaje się za doręczone). Sprawa właśnie trafiła do sądu i pewnie będzie trzeba od nierzetelnej firmy wyegzekwować poprzez komornika. Na razie straciłem przez tych .... pół roku, poczekam kolejnych kilka miesięcy zapewne ale OSTRZEGAM wszystkich przed tą nierzetelną i nieprofesjonalną firmą. Nie ukrywam swoich danych personalnych ani maila, więc jeśli ktoś ma jeszcze pytania chętnie odpowiem...
mkinal jest offline   Odpowiedź z Cytatem