Witam
Odradzam warsztat-http://www.warsztat.ta.pl/ Prowadzi go pan Preckajło z wielkimi tytułami hehe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Do rzeczy. Kupiłem mojego fordzika i praktycznie po kilku dniach użytkowania stwierdziłem ( co zresztą opisywałem na forum) ze szarpie mi jak diabli. Pojechałem do tego warsztatu w celu diagnozy. Nie miałem wówczas LPG. Pan za samą diagnoze zażyczył sobie 150zł ....cóż zgodziłem się. Po godzince dostaje telefonik ,że znaleźli winę tego i mogą mi to zrobić za 500zł.....Cóż troche mnie zamurowało.... pytałem co to, ale pan Preckajło odrzekł ,że nie może mi powiedzieć co to jest bo on z tego żyje....Zgodziłem się. Przyjechalem po autko na drugi dzień. Wsiadłem przejechałem się i było ok. zrobiłem autkiem może ze 100 kilometrów i znów to samo- szarpie...Pojechałem pokłóciłem się trochę ale nic nie wskurałem. Preckajło powiedział tylko ,że wymienił cewke, kable i świece.Lekko załamany pojechałem do znajomego gazownika ( znam go kilka lat) który od razy powiedział- do fordzików niestety trzeba pakować oryginalne kable i świece....Zakupiłem owy zestaw Pan gazownik zainstalował mi to w niecałe 30 minut za 50zł. Autko oczywiście ożyło i smiga do tej pory
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Reasumując- odradzam
"fachowa" pomoc u pana Preckajło, niby się znają ale takie rażące błędy popełnil w moim przypadku ,iż nie jetem w stanie polecić dalej tego warsztatu...