Temat: [Mondeo 2000-2007] Wymiana łożyska w tylnym kole
View Single Post
Stary 19-06-2011, 20:43   #139
Arek8
ford::beginner

Imię: Arek
Model: Ford Mondeo Mk3 Kombi
Silnik: 2.0 TDDI 115 KM
Rocznik: 2002
Arrow Wymiana łożyska tył.

Witam wszystkich.

(...a wszystko to zaczęło się od zapieczonego ręcznego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)Mam pewien problem, otóż od pewnego czasu podczas jazdy słyszę dziwny szum w lewym tylnym kole. Myślałem że to może opony tak grają i pojechałem wyważyć koła, ale wszystko było w porządku, ale na jednej oponie był mały kangurek od środka, no to myślę problem rozwiązany.Opona wymieniona a szum jak był tak jest dalej.. w końcu podniosłem auto i obkręciłem kołem i słyszę że łożysko jest do wymiany.. Moje pytanie jest takie: Czy trzeba wymieniać łożysko razem z piastą czy można same łożysko? i jakie łożyska doradzacieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.? Mam nadzieję że nie będzie to bardzo kosztowny interes Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z góry dzięki za odpowiedzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez Arek8 ; 19-06-2011 o 20:47
Arek8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem