Cytat:
|
No wiesz te ciągłe wykrzykniki. Wikikipedia to encyklopedia sieciowa i dziwię się twemu zdziwieniu bo po chwili piszesz że nic w niej nie ma choć wg. mnie jest wszystko łacznie z latami montażu.
Wciąż nie odpowiedziałes jaką końcówkę zastosowałeś i w jaki sposób chcesz (czy też zrobiłeś) soft do tego. Jak przypuszzcam do algorytmów i kodu źródłowego dostępu nie masz a gdybys próbował ne np. Heritage to na nim też tego nie zrobisz bo dane są zaprogramowane przez producenta kalibratora.
Wg. mnie nie da się w drugą stronę nie mając parametrów kalibracji i algorytmów wg. których ECU analizuje dane (tak trochę sie na tym znam bo informatyk ze mnie z zawodu).
Pochwal się.
|
Ogulne informacje to tak, ale jak sie szuka czegos kakretnego to niestety
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiem, domyslilem sie ze jestes i ze masz/miales kontakt ze sprzetem do kalibracji wtryskow. I ze masz o tym spore pojecie od strony programowej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niestety, ale niemoge ci nic wiecej powiedziec jesli chodzi o szczeguly. Pracowalem 3miesiace nad tymi wtryskiwaczami. I poczesci udalo mi sie tylko dzieki sporej pomocy bylego pracownika firmy Delphi ktory pracowal przy konstruowaniu tych wtryskiwaczy pare lat temu
Byla/jest nawed jedna firma(service delphi) tu w UK, ktora cos tam prubowala dlubac z tymi wtryskami ale niebardzo im to wyszlo. Bo albo niedawali rady z kalibracja , albo przyrosty byly takie ze kot naplakal