mondeo w końcu ożyło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
postanowiłem jednak wczoraj,że wleję środka do czyszczenia wtryskiwaczy,ale nie butelka na 60 litrów jak podaje producent tylko na 10 litrów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.pojeżdziłem tak z 30-40km ze stukaniem pod maską, w końcu wyjechałem dziś rano do pracy na klekoczącym silniku, po jakiś 50km jazdy stukanie ustało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.a uwieżcie mi klepało naprawdę solidnie, nie wiem jaki wpływ na to miał środek do czyszczenia wtrysków ale jest ok
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do tego dymienie ustało w 100%
Podejrzewam,że pompa którą kupiłem dzień wcześniej na allegro za 250zł musiała mieć w sobie jakiś syf który zwyczajnie po kilku minutach jazdy zaśmiecił wtryski.
Obecnie auto pomyka jak nigdy, pali na dotyk równo trzyma obroty i przede wszystkim w końcu mondeo rwie do przodu, nie to co na starej pompie.