View Single Post
Stary 21-06-2011, 13:51   #142
Crick
ford::average

Model: Mdo Mk5 V
Silnik: TDCI
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: SPOT Bielsko-Biała 19 czerwca Straconka

Cytat:
Napisał Miras. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolega sebek513 i kolega Crick, proszeni są do tablicy.
Proszę się wyspowiadać, co takiego ważniejszego się wydażyło, że nie dotarliście w niedzielę.
Yyyy, z piątku na sobote miałem nieprzespaną noc, bo musiałem jakieś projekty na uczelnie robić (ostatni zjazd, pół roku czasu na to, ale ja jak zawsze na ostatnią chwilę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )
Więc trochę odespałem... w niedzielę obudziłem się o 12 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

15min po przypomniało mi się o spocie... ale ja na nic nie przygotowany, auto nie umyte, zanim bym się ogarnął, umył auto, coś kupił to jakbym dojechał już byście kończyli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ale żałuję... Szkoda że w sobotę mi to wyleciało z głowy bo bym sobie budzik nastawił... ale mówi się trudno, następnym razem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jeszcze że tak zapytam, czyje te Mdo MK2 ST200 ?

Piękne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Crick ; 21-06-2011 o 13:55
Crick jest offline