View Single Post
Stary 26-06-2011, 14:04   #1
artiwie15
ford::beginner

Model: Mondeo
Silnik: 2.0tdci
Rocznik: 2007
Domyślnie Jakie LPG do 2.0 Duratec HE

Witam serdecznie, od kilku dni jestem posiadaczem mondeo mk3 i jestem bardzo zadowolony, auto sprowadzone, nie bite ma przejechane 170 tys km. Interesuje mnie zalozenie gazu. Z tego co poczytalem polecacie stag 300, zavoli oraz wtryski np magic lub hana. Mam dobrego znajomego ktory normalnie pracuje w firmie co zakladaja gaz i cieszy sie dobra opinia, wiadomo zalozy mi prywatnie bedzie taniej, musze kupic poprostu sprzet tak wiec znalazlem cos takiego
http://allegro.pl/stag-4-sekwencja-l...669405311.html
zawsze moge do mistrza napisac zeby zmienil mi cos w zestawie. Panowie z racjo tego ze w LPG jestem zielony prosze o pomoc co w w/w zestawie zmienic ale na konkretna czesc zebym mogl do niego napisac i to zamowic. Znacie sie co jest najlepsze dla naszych silniczkow a chce zeby sie jeszcze cieszyl on zywotemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do zalozenia gazu oplaca mi sie najpierw wrzucic troche grosza a pozniej jezdzic taniej.
Takze prosze o opinie po kolei co trzeba zamowic, jakies reduktory itp co jest potrzebne. Z góry dzieki i Pozdrawiam!
artiwie15 jest offline   Odpowiedź z Cytatem