View Single Post
Stary 26-06-2011, 21:06   #58
FrogsterPL
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: Galaxy Mk3
Silnik: 1.6EB 160 KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Spot Strefy Opolskiej

OK, to może ja wrócę do tematu jakiegoś spota Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Żeby nie było, że "na 10 dni przed", to pytam, czy jakoś w lipcu (po połowie lipca dokładniej rzecz ujmując) lub sierpniu ktoś by reflektował na jakiś mini-zlot? Miejscówka jest mi raczej dość obojętna, np. Kędzierzyn-Koźle, Opole, Strzelce Opolskie czy jeszcze gdzieś indziej. W KK jest np. dobra (wg mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) pizzeria, ale z miejscem do parkowania średnio, więc raczej odpada - generalnie, to jakby się chciało coś przegryźć to w KK raczej nie przychodzą mi do głowy miejsca, w których jednocześnie dawali by dobre papu w sensownej cenie i żeby było dużo miejsca do parkowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chyba, że koło budki z kebabami w Kędzierzynie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
FrogsterPL jest offline   Odpowiedź z Cytatem