Temat: [Galaxy 2000-2006] Diagnostyka VAG
View Single Post
Stary 26-06-2011, 21:39   #684
spanky
ford::average

Imię: Maciej
Model: VAG Group
Silnik: TDI
Rocznik: 2002
Domyślnie Odp: Diagnostyka VAG

Cytat:
Napisał Dopalacz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam.
Wreszcie udało mi się poprawnie połączyc i zrobic logi - oczywiście dzięki Stefano Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Nie wstawiam logów, ponieważ nie wiem jak je przekonwentorowac - teraz to zbitek cyfr w plikach csv.
Na pierwszy rzut oka widac że przepływka oszukuje (na jałowym watrośc 480-525) , myslałem że problem z egr , więc go wymontowałem i przeczyściłem , jak się podczas demontażu okazało - niepotrzebnie (był zaślepiony blachą).
Po czyszczeniu turbo (chyba) zaczęło świstac/wyc , ale chyba mu przeszło(dzisiaj sprawdzę) - może jakiś nagar poleciał w turboGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. .
Pytanie nr.1 do znawców tematu - szukac nowej przepływki? (ogólnie zacząłem drążyc temat , bo zaczął kopcic na czarno przy wdepnięciu , wcześniej tego nie było) .
Pytanie nr 2 jak z tą konwersją plików csv - kiedyś widziałem temat " jak wstawic logi na furum" ale teraz nie mogę go znaleźc.

Pzdr.
narazie nic nie wymieniaj tylko wstaw logi