Odkopię i odświeżę problem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Podczas weekendowego wypadu w trasę (nabite 780km) wystąpiły problemy z klima
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Objawy praktycznie jak w pierwszym poście:
Klima zrobiona ok trzech tygodni temu (regeneracja sprężarki, nabijanie, odgrzybianie).
Na krótkich trasach wszystko jest ok.
Ale po dłuższej jeździe (ok 100km od startu) zrobiło się dziwnie duszno w aucie - klima przestała chłodzić, manipulacja siłą nawiewu nic nie dawała wiało "ledwo co" bez względu na tryb. Włączyłem ECON i po ok pół godzinie znowu uruchomiłem sprężarkę - wszystko działało prawidłowo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Taka zabawa trwała do końca trasy tylko odstępy pomiędzy działaniem a brakiem klimy były różne.
Na chwilę obecną przy dojazdach do pracy, krótkie odcinki (ok 25km w jedną stronę) w ogóle problem się nie ujawnia - wszystko śmiga jak gdyby nigdy nic się nie psuło, dodam, że ani razu nie mrugał mi panel klimatronika
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gdyby nie ten dłuższy wyjazd to w ogóle bym problemu nie zauważył
Ktoś może podać jakieś sugestie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy jest sens jechać na kompa jak nie ma żadnych oznak błędów (klimatronik nie mruga, wszystkie kontrolki w normie, żadnych komunikatów, klima szczelna), ewentualnie od czego zacząć sprawdzenie układu
Dziękuję za odpowiedzi.