View Single Post
Stary 28-06-2011, 09:42   #10
M.A.G.
FCP member

Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
Domyślnie Odp: Problem z klimą

Odkopię i odświeżę problem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Podczas weekendowego wypadu w trasę (nabite 780km) wystąpiły problemy z klima Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Objawy praktycznie jak w pierwszym poście:

Klima zrobiona ok trzech tygodni temu (regeneracja sprężarki, nabijanie, odgrzybianie).

Na krótkich trasach wszystko jest ok.

Ale po dłuższej jeździe (ok 100km od startu) zrobiło się dziwnie duszno w aucie - klima przestała chłodzić, manipulacja siłą nawiewu nic nie dawała wiało "ledwo co" bez względu na tryb. Włączyłem ECON i po ok pół godzinie znowu uruchomiłem sprężarkę - wszystko działało prawidłowo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Taka zabawa trwała do końca trasy tylko odstępy pomiędzy działaniem a brakiem klimy były różne.

Na chwilę obecną przy dojazdach do pracy, krótkie odcinki (ok 25km w jedną stronę) w ogóle problem się nie ujawnia - wszystko śmiga jak gdyby nigdy nic się nie psuło, dodam, że ani razu nie mrugał mi panel klimatronika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Gdyby nie ten dłuższy wyjazd to w ogóle bym problemu nie zauważył Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ktoś może podać jakieś sugestie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czy jest sens jechać na kompa jak nie ma żadnych oznak błędów (klimatronik nie mruga, wszystkie kontrolki w normie, żadnych komunikatów, klima szczelna), ewentualnie od czego zacząć sprawdzenie układu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dziękuję za odpowiedzi.
M.A.G. jest offline   Odpowiedź z Cytatem