Ad vocem
Myślę, że gdyby wątek był taki idiotyczny jak niektórzy sugerują to nie miał by tylu stron i takiej emocjonalnej dyskusji w tak krótkim czasie i nie wypowiadali by sie na nim tacy religijni mędrcy...
Co do wiedzy na temat mechaniki... wiem, ba wszyscy wiemy, że inżynierowie od samochodów, którzy ASS wymyślili to przecież "kompletni idioci"... my użytkownicy jesteśmy najlepsi i wszystko wiemy lepiej…
Śledzę forum juz od kilku lat i zauważyłem, że zdążają się wątki, w których wspólnymi siłami udaje sie dojść do rozwiązań, o których nikomu w ASO sie nie śniło. Do tego właśnie, choć nie tylko, służy to forum…
tyle komentarza do niektórych postów powyżej… za które również dziękuję bo jednako świadczą o zainteresowaniu takim czy innym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zrozumiałem, że rozrusznik, akumulator i jeszcze inne elementy. Taką wiedze ma każdy kto coś chce zmienić. Ja szukam kogoś kto to zrobił lub też się nad tym zastanawia lub chce pomóc bardziej niż ASO.