Temat: [C-MAX 2003-2007] Światła dzienne w naszych autach
View Single Post
Stary 05-07-2011, 00:41   #224
wrzoch
ford::expert

Imię: Ł
Model: Kuga Mk3
Silnik: 2.5 FHEV AWD
Rocznik: 2023
Domyślnie Odp: Światła dzienne w naszych autach

Cytat:
Napisał adamon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
witam
panowie a teraz powiedzcie mi w czym te światła ledowe, wstawiane czy to w listwę czy też zamiast halogenów, są lepsze od tych co daje nam C-max ??
Na pewno trzeba wydać więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - to jeden minus
trochę czasu trzeba poświęcić na zmontowanie tego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - to drugi minus
brak przeciwmgielnych ( w przypadku kolegi) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakie by nie były ale były

Natomiast montując przekaźnik i bezpieczniki - jedyny minus jaki widzę to zużycie żarówek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
natomiast same plusy :
nie ruszam przełącznika świateł (same mi się załączą zwykłe światła jak zapadnie zmrok )
cena nieporównywalnie niższa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
montaż 15 minut z przeszkodami typu: brak mostka między pinem 1 a 26,
żaden nawet "upierdliwy" policjant nic mi nie powie na temat złego usytuowania świateł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli uda Ci się zdobyć kabel oporowy (mnie kosztował 50PLNów) to żarówki zużywają się dużo mniej. Przez niecałe półtora roku chyba z 8 razy wymieniałem żarówki, od czasu, jak mam dzienne (jakieś 8 miesięcy) i zmiany na Night Breaker (OSRAM chyba) cały czas jeżdżę na tych samych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kontakt: wrzoch(at)gmail.com
wrzoch jest offline   Odpowiedź z Cytatem