Cytat:
witam
panowie a teraz powiedzcie mi w czym te światła ledowe, wstawiane czy to w listwę czy też zamiast halogenów, są lepsze od tych co daje nam C-max ??
Na pewno trzeba wydać więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - to jeden minus
trochę czasu trzeba poświęcić na zmontowanie tego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - to drugi minus
brak przeciwmgielnych ( w przypadku kolegi) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakie by nie były ale były
Natomiast montując przekaźnik i bezpieczniki - jedyny minus jaki widzę to zużycie żarówek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
natomiast same plusy :
nie ruszam przełącznika świateł (same mi się załączą zwykłe światła jak zapadnie zmrok )
cena nieporównywalnie niższa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
montaż 15 minut z przeszkodami typu: brak mostka między pinem 1 a 26,
żaden nawet "upierdliwy" policjant nic mi nie powie na temat złego usytuowania świateł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Jeżeli uda Ci się zdobyć kabel oporowy (mnie kosztował 50PLNów) to żarówki zużywają się dużo mniej. Przez niecałe półtora roku chyba z 8 razy wymieniałem żarówki, od czasu, jak mam dzienne (jakieś 8 miesięcy) i zmiany na Night Breaker (OSRAM chyba) cały czas jeżdżę na tych samych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.