View Single Post
Stary 05-07-2011, 20:25   #1
ARTi_V6
ford::advanced

Model: Mk4 Titanium S
Silnik: DW10C 193PS 400Nm
Rocznik: 2011
Domyślnie Z cyklu: "Chwalę się.." założyłem szyberdach :)

Dzisiaj Kaczuszka mojej żonki wzbogaciła się o szyberdach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Trochę miałem stracha przed pierwszym cięciem ale wszystko się udało. Szyberdach pasuje plug&play do każdej Kaczki, wystarczy wyciąć otwór w dachu i podsufitce oraz pociągnąć zasilanie.

Dach działa w dwóch położeniach: 1-podnosi tylko tył, 2- wyjeżdża całą szybą nad dach.
Sterowanie ma fajne funkcje np. nie trzeba trzymać przycisku żeby szyba pojechała na daną pozycję - wystarczy raz przycisnąć i szyba sama jedzie. Po zgaszeniu samochodu po 5 sekundach szyberdach sam się zamyka - nie trzeba o nim pamiętać. Jeśli natomiast chcielibyśmy zostawić otwarty dach to sterownik po zgaszeniu auta trzyma napięcie przez kilkadziesiąt sekund i można go w tym czasie otworzyć. W Mondeo takich bajerów nie mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kilka finalnych fotek:

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.