Dzięki, że się w końcu ktoś odezwał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trudno określić czy problem występował przed założeniem gazu. Autem jeżdżę od zimy a wtedy ciężko o wyższe temperatury silnika. Poza tym zrobiłem jedną albo dwie trasy na benzynie i od razu zakładałem gaz. Gaz jest na gwarancji więc wolałbym zostać u tego gazownika, który mi go montował. Zresztą poświęcił mi ponad godzinę na sprawdzanie na kompie, podczas postoju i w czasie jazdy, nie kasując ani złotówki. Nie wykazało żadnych problemów.
Mechanik u którego byłem wczoraj zamontował mi jakieś urządzenie rejestrujące, z którym przejechałem ok. 50 km. Podobno ma wszystko rejestrować jak czarna skrzynka. Przy okazji okazało się że na benzynie muszę się bardziej postarać aby problem się pojawił. Dziś mechanik ma to przeanalizować.
Czy mógłbyś doprecyzować na czym mogłoby polegać "złe wpięcie w przewody chłodnicy" ? I w jaki sposób można to poprawić ?
Nie wiem też dlaczego przy jeździe miejskiej problem jest nieosiągalny? Jedynie przy prędkościach szosowych daje o sobie znać. Ciekawe też dlaczego kom nie wykazuje żadnych problemów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ?