Odp: Zachodniopomorskie - sprzedam / kupię / zamienię / oddam
Sprzedam mój " zestaw wypoczynkowy" tzn. Ford Transit Euroline 2,5D + jacht typ BEZ-2 + przyczepka pod łodziowa Tramp Trail zarejestrowana bezterminowo ( nie wymaga przeglądów rejestr.)i ubezpieczona. Ford jest po remoncie blacharki w 2010r ( rocznik samochodu 93 ), silnik pracuje bez zarzutu. Samochód zarejestrowany na 5 osób, posiada dodatkowy akumulator, pozwalający podłączyć dodatkowe odbiorniki prądu i ułatwiający rozruch w zimie. Wewnątrz rozkładany, fabrycznie montowany stolik, tylne siedzenia rozkładane tak, że otrzymujemy łoże o wym 1,55 x 1,90. Przedni fotel ( pasażera) obrotowy.Jacht dł 4,17m, jest w pełni wyposażony do sezonu ( pływam nim aktualnie ) - posiada kabinę w której spokojnie wyśpią się dwie osoby dorosłe+ dziecko. Na pływanie nim NIE SĄ POTRZEBNE ŻADNE UPRAWNIENIA!!!. Może być wodowany z każdego płaskiego brzegu ( zanurzenie bez tzw. "miecza" - 20 cm!!!). Na wyposażeniu silnik elektryczny pozwalający na dwie godziny manewrów na akumulatorze dedykowanym do Transita. Przyczepka posiada wyciągarkę, co też znakomicie ułatwia wodowanie. Sprzedaję ten " zestaw " dlatego, że uzyskałem odpowiednie "patenty" i kupiłem większy jacht, który łączy w sobie cechy "kampera" i żaglówki. Cena za całość 7999 zł!!!
S P R Z E D A N E !!!!
Ostatnio edytowane przez jgrz ; 14-07-2011 o 07:42
Powód: Wycofanie oferty
|