nie zniknie ... Ja jestem w trakcie naprawy mondeo bo miałam niemiły incydent jak się ratowałam z poślizgu i przygrzmociłam w krawężnik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i teraz tylko kasa i kasa...
Koło wpadło mi do środka i felga skrzywiona, wahacz(prawy przód) już w garażu wymienił mi brat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. amortyzatory niebawem... Tylko problem mam z jakimś wyciekiem oleju i nie wiem skąd
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie kapie mi cholera tak, że go widać tylko gdzieś coś się sączy i z brudem,kurzem mi robi ciape
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i to przód od pasażera. Najprawdopodobnie po stronie rozrządu jak z góry pod maskę zajrzałam... kropka nad i jak dla mnie . Więc mam co robić, podejrzewam że uszczelniacze poszły