WItam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Jako ze moj samochod...w ogole nie ma recznego :/
..... postanowilem go wymienic na dniach i mam do Was pytanko,z racji ze musze zamowic częsci z Polski (Mieszkam w Norwegii) to co musze zamowic?samą linkę czy jest cos jeszcze?
przy okazji chce tez wymienic całe tylne hamulce i tutaj pytanko do WAS forumowicze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakie bębny polecacie;jakiej firmy ? jakie cylinderki i szczęki do tych bebnów? Pytam Was bo wiem ze odpowiecie mi wystarczająco no i zawsze bedzie to profesjonalna porada
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,ostatnio wymienilem tarcze i klocki na Brembo z przodu i jest okej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiem ze jest masa
........ firm na allegro ktore sprzedaja bębny i szczęki ale to jednak układ hamulcowy a wiadomo bezpieczenstwo najwazniejsze ,tymbardziej w kraju w ktorym prawie wszystkie drogi są...pod góre
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam i dziekuje z gory za odpowiedzi