Jak obiecałem, pojechałem dzisiaj na komputer do Bosh Service, jako że poprzednie badanie było robione za pomocą laptopa i kabla z alledrogo trochę nie chciało mi się wierzyć, że nic tam w tej elektronicznej mózgownicy nie ma, więc pojechałem na badanie czymś konkretniejszym, dostałem wydruk z trzema błędami, tak jak pisał mjprzem wszystko związane z powietrzem, dokładnie z przepływomierzem, pan z serwisu poinformował mnie, że najprawdopodobniej właśnie zaczyna kończyć swoją egzystencję w moim wehikule i to nim właśnie trzeba by się zająć na początek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wracając do domu, na próbę odpiąłem wtyczkę z przepływomierza, co prawda samochód stracił trochę werwy [ale to podobno normalne] ale na obroty wchodził równo, trochę bardziej ciapowato, ale równo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli jakiś element układanki już mam