Temat: [Fusion] Doposażanie
View Single Post
Stary 11-07-2011, 20:13   #193
w115
ford::average

Model: Fusion
Silnik: 1.4 tdci
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Doposażanie

Cytat:
Napisał Jitter Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W Fuzjach montują DRL??? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakieś szczegóły? W ciągu ostatniego półrocza oglądałem w dwóch różnych salonach auta z rocznika 2010 w wersji Trend i nie zauważyłem w nich nic nadzwyczajnego...
Czy ja stwierdziłem że montują? Zastanawiam się czy montują jednak jakieś dodatkowe (choć nie widziałem tak jak Ty niczego nadzwyczajnego ) czy stosują tylko automat do świateł mijania ponieważ :

"Od 7 lutego wszystkie nowe samochody osobowe oraz małe pojazdy dostawcze sprzedawane w krajach Unii Europejskiej, muszą posiadać światła do jazdy dziennej (DRL). "

w115 jest offline   Odpowiedź z Cytatem