Temat: [Mondeo 1996-2000] nie pali po wizycie w warsztacie
View Single Post
Stary 12-07-2011, 23:56   #10
Gregrom
ford::amateur

Model: MK2
Silnik: 1,8
Rocznik: 1997
Domyślnie Odp: nie pali po wizycie w warsztacie

Cytat:
Napisał karloss Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jeszcze sprawdź czy masz swój akumulator
aku jest nie ruszany , jest mój.

Cytat:
Napisał karloss Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do prac typu wymiana łączników, czy końcówek drążków nie potrzeba odpinać akku
tez mnie to dziwi ze akurat teraz padł (o ile padł)

Cytat:
Napisał Emmm Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego, moim zdaniem masz coś z elektroniką nie halo.
też mi sie tak wydaje - chociaż zdania sa podzielone, niektórzy mówią że to typowy objaw padniętego aku, tyle tylko że nie wyobrazam sobie że w taki dzień jak dzisiejszy czy wczorajszy ( piekna pogoda u mnie) mógł paść akumulator i to tak sam od siebie.

Cytat:
Napisał piter19731 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jedyne co mi przychodzi do głowy to po porostu zwykły zbieg okoliczności, że akurat teraz padł aku.
dokładnie tak samo mi powiedzieli na warsztacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)

Ps.

Jeszcze powiem że szyby chodzą normalnie lusterka tak samo i radio też gra choć autko nie pali . więc może to jednak nie wina akumulatora?

Ostatnio edytowane przez Gregrom ; 13-07-2011 o 00:06
Gregrom jest offline   Odpowiedź z Cytatem