View Single Post
Stary 13-07-2011, 18:46   #34
mkaminski100
ford::expert

Model: rozne
Silnik: kilka
Rocznik: za stare
Domyślnie Odp: Nowe gorsze niż stare

Cytat:
Napisał FrogsterPL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dwumasa dwumasą, ale ....
Ja pisalem odnosnie uznania gwarancji. Zajdz do wypachnionego sprzedawcy, powiedz, ze robisz 5km i zobacz ilu powie, ze lepsza benzyna. Zreszta benzyniaki tez juz sa z turbo, wiec czekam tylko kiedy sie zacznie.
Olej Forda tez jak pamietam dalej nie spelnia specyfikacji do DPF i czy ktos uzytkownikowi powiedzial, ze ma trzymac min 2500 obr? To dalej z takim uzytkowaniem oplaca sie diesel?

Cytat:
Napisał FrogsterPL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do gwarancji,
Moze i tak choc kolega twierdzi ze mu wszystko. Ja znam ludzi ktorzy jednak placili na gwarancji.

Cytat:
Ten tekst moim zdaniem jest przegięciem.To, że Ty traktujesz samochód po prostu jak środek lokomocji - spoko luzik, Twój wybór, ale nie musisz od razu wilkiem patrzeć na każdego, kto jednak do swoich czterech kółek "czuje" coś więcej. Ja np. lubię myśleć, że samochody mają duszę (nawet jeśli to nieprawda) - i co, na mnie też teraz będziesz pomstować? Że już nie wspomnę o tym, że z tego co piszesz wynika, że nowe auta kupują tylko imbecyle.
Przegiecie, nie przegiecie. Auto to troche blachy i plastiku. Lubie auto ale wole chwalic sie zdjeciami dziecka czy zony, bo przeciez z tym pudlem ani nie spie ani sie nie ozenilem. W aucie spedzasz mniej czasu niz w pracy, domu, z zona czy dzieckiem, wiec jezeli to nie symbol statusu to po co sie napinac i spedzac tyle na chwalenie?

A nowe auta kupuje kto potrzebuje, ale jak ma kase to sie kupuje i jezdzi, a nie pokazuje wszystkim, ze hrabiowkis tylek dostaje wypryskow i uczulenia jak ktos inny mu siedzial. Jakby moj mial tak mial to bym dzis kupil nowe z szampanem, lizakiem i famfarami, ale bym o tym nie pisal do gazet i nie zalatwial fotografa weselnego... [/quote]
Cytat:
Napisał Atlis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mkaminski - Gwarancja - akurat nie trafiles. Nie jest teraz problem miec gwarancje 5, 7 a nawet wiecej lat. Kosztuje to tyle co nic i problem z glowy.
Sprawdz liste wylaczen...

Cytat:
Napisał Atlis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jezeli ktos z wyboru kupuje stare auto, jest to jego sprawa. To ale nie zmienia nic na fakcie, ze nowe jest lepsze. Poprostu jest. Dlatego miliony ludzi kupuja nowe samochody.
a co mam zalowac Ci dnia. Wyprules tyle "tysioncow" ze skarbonki to ciesz sie nimi - Nowiutkie jest lepciejsze! A nawet pojde dalej - wlasciciele nowych sa lepsi. TAK! Sa lepsi! Czuja sie wyzej patrzac na bidokow w uzywkach z gory, sa spokojniejsi i zyja dluzej.
mkaminski100 jest offline   Odpowiedź z Cytatem