Temat: [C-MAX 2003-2007] Światła dzienne w naszych autach
View Single Post
Stary 15-07-2011, 08:45   #229
cinekszku
ford::amateur

Model: c-max
Silnik: 1,8 125ps
Rocznik: 2006
Domyślnie Odp: Światła dzienne w naszych autach

Cytat:
Napisał adamon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
witam
panowie a teraz powiedzcie mi w czym te światła ledowe, wstawiane czy to w listwę czy też zamiast halogenów, są lepsze od tych co daje nam C-max ??
Na pewno trzeba wydać więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - to jeden minus
trochę czasu trzeba poświęcić na zmontowanie tego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - to drugi minus
brak przeciwmgielnych ( w przypadku kolegi) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jakie by nie były ale były

Natomiast montując przekaźnik i bezpieczniki - jedyny minus jaki widzę to zużycie żarówek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
natomiast same plusy :
nie ruszam przełącznika świateł (same mi się załączą zwykłe światła jak zapadnie zmrok )
cena nieporównywalnie niższa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
montaż 15 minut z przeszkodami typu: brak mostka między pinem 1 a 26,
żaden nawet "upierdliwy" policjant nic mi nie powie na temat złego usytuowania świateł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
witam
a co mają zrobić ci , którze nie mają przełącznika auto, albo rozwiązanie z bezpiecznikiem i przekażnikiem u nich nie działa?
cinekszku jest offline   Odpowiedź z Cytatem