Temat: [Galaxy 1994-2000] Podmiana zegarów czy możliwa?
View Single Post
Stary 15-07-2011, 15:58   #69
Grzybkins
ford::beginner

Model: Ford Galaxy
Silnik: 1.9 tdi 90KM AHU
Rocznik: 1996 [MK1]
Domyślnie Odp: Podmiana zegarów czy możliwa?

Panowie mam pytanie odnośnie teperatury oleju założyłem już czujnik i nad czujnikem do kabelka od ciśnienia oleju mam przypięty drugi kabelek z płaską wsówką koloru zielonego z czarnym paskiem, pin 16 wychodzący ze złącza przy wskaźnikach ma dokładnie ten sam kolor, teraz pytanie czy to jest oryginalny kabelek do podłączenia temperatury oleju?? , w samochodzie znalazłem jeden zielony z czarnym paskiem za wskaźnikami w grubej wiązce ale jest on wpięty w jakąś kość ale nie ma wyjścia z drugiej strony i przy próbie podłączenia na krótko nic nie pokazało na wyświetlaczu i teraz nie wiem czy to nie jest ten kabel i jeżeli tak jest to gdzie mogę znaleźć ten prawidłowy żeby nie ciągnąć nowego kabla ?? i jeszcze jedno pytanko przy zbiorniku do spryskiwacza po przeciwnej stronie do pompki, tam gdzie powinien być czujnik poziomu płynu mam przypiętą do zbirnika złączkę z dwoma kablami jest ona zaślepiona i napewno nie pasuje do czujnika, ponieważ mam drugi zbiornik z czujnikiem i tam złacze wygląda zupełnie inaczej więc może ktoś wie do czego jest to złącze jakby trzeba było mogę zrobić zdjęcia i wrzucić pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.