Hej, no to teraz juz pełnoprawnie mogę dołączyć do tego forum.
Coś mi się wydaje, że jestem urodzony w czepku. Autko ma 100200 km na liczniku i było regularnie serwisowane w Fordzie, w którym zresztą zrobiłem przegląd przedsprzedażowy. Co 20 tyś wizyta i wymiana wszystkiego co potrzeba. Szyba czołowa faktycznie z 2007 i była wymieniana, również w ASO z AC, żadnej blacharki przy okazji nie było. Jedyny mankament jaki wykryli przy przeglądzie to przedni wahacz do wymiany koszt w ASO 1200pln. Reszta jest cacy. Trudziłem się mocno, żeby znaleźć argument przeciwko, ale niestety
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. się nie udało.
Zatem nie miałem wyjścia i musiałem dokonać zakupu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Od piątku jestem, szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem maxia. Dostałem jeszcze upust na naprawę, paliwo z Olsztyna do Warszawy i zwrot kosztów za przegląd.
Jeszcze raz WIELKIE dzięki za wszelką pomoc, bo na miejscu już wiedziałem na co patrzeć i o co pytać.
Mam nadzieję, że kiedyś będę mógł się odwdzięczyć.
Pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.