Plusik dla BemoMotors Szczecin Ustowo;
a dokładnie dla handlowca z działu Sprzedaż części, kupowałem przełącznik klapy bagażnika - fachowa pomoc i doradztwo, mimo niezbyt klarownej sytuacji z numerem części, na moją sugestię przyniósł inne przełączniki, poszedł ze mną na parking, pomógł (!!!) w demontażu starej części oraz w sprawdzaniu, która z nowych będzie właściwa i na koniec zjechał na cenie!!!
Koszt podobny do tego w Necie i w dodatku na miejscu mogłem sprawdzić, który rodzaj jest do mojego auta, a przez Net musiałbym odsyłać część z powrotem i placić za przesyłkę (chociaż wcześniej podawałem w sklepie internetowym VIN to okazało się że sprzedawca zadedykował dla mojego Focusa inny przełącznik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)... Wcześniej w innym poście wyrażałem się pochlebnie o tym samym BemoMotors z powodu wymiany sprężyny pedału sprzęgła. Ja na nich nie narzekam, choć zawsze porównuję ceny - i tak np. rozrząd + oleje, filtry i klimę robiłem na Gryfińskiej (tu dopiero wielki PLUS - polecam!!!).