View Single Post
Stary 18-07-2011, 14:19   #5032
Adams2001
ford::beginner

Model: Ford Focus Sport, Ford Focus SE
Silnik: 1.8 TDCi, 2.0 SPI (USA)
Rocznik: 2003/2004
Domyślnie Odp: Spot łódzkiej grupy

Cytat:
Napisał olczus9012 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Również witam i myślę że muszę wpaść na ten spocikGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam wielką ochotę na taki meeting a poza tym lepiej poznac kogoś osobiście niż tylko tutaj wirtualnieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A poza tym czyjeś doświadczenie z fordami (moje jeszcze olbrzymie nie jest) może być bardzo wzbogacająceGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witam witam. Zapraszamy na spocik nie wiem czy sie juz doinformowales gdzie sie spotykaja pasjonaci Forda?? W czasie letnim spotykamy sie na tak zwanym kaloryferze na ulicy Wycieczkowej. Duzy parking gdzie zazwyczaj ludzie ucza sie jezdzic samochodami. W okresie zimowym parking za mcdonaldem rog Wlokniarzy a Lutomierskiej. Od godziny 15. Ale zazwyczaj sa informacje w tym dziale.
Adams2001 jest offline   Odpowiedź z Cytatem