Cytat:
|
Bardzo stary temat, ale nie będę zakładał nowego, bo to dotyczy hamulca elektronicznego.
Czy można jakoś np. w komputerze wyłączyć tą funkcję, że ręczny automatcznie zaciąga się po wyłączeniu silnika i wyjęciu kluczyka ze stacyjki, ale tak na stałe a nie każdorazowo z jakimiś trikami.
|
Zapytam się po co?
Jeżeli nie sprawiało Ci problemów w samochodzie bez automatu zaciąganie ręcznego, to tutaj jeden dodatkowy ruch też nie będzie przeszkadzał.
Nie wiem czy wiesz, ale trzymając wciśnięty przycisk hamulca przy wyciąganiu kluczyka hamulec się nie zaciągnie. O ile nie jesteś jednorękim bandytą jest to banalnie proste i można sobie wyrobić nawyk analogiczny do nawyku zaciągania ręcznego.
Ja tam wolę jak mi się sam zaciąga
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bardzo lubię ten ficzer. Dwie zimy z niemałymi mrozami i tfu tfu żadnych problemów jak do tej pory, a samochód ma już 7 lat i 18tkę z przodu.
Co do wymiany klocków, to nie ma żadnego problemu i nie trzeba się podpinać pod kompa.