Cytat:
|
marnego paliwa czy coś... ?
|
Trudno powiedzieć, zazwyczaj stołuję się na ruskiej stacji - Lukoil
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i czasami Neste - żadko tankuję co prawda na Shellu czy BP ale na pewno omijam stacje "prywatne", a tym bardziej stacje w stylu "przy stodole" ;]. Niestety nie kojarzę faktu tankowania na jakiejś stacji z padaczką wtrysku. W sensie że nie pamiętam ile wcześniej i gdzie tankowałem ani ile przejechałem po zatankowaniu :/
Jednak prawda jest taka, że u nas paliwo jest przeważnie z Petrochemii Płock lub Rafinerii Gdańsk i to niezależnie na jakiej stacji (chyba, że o czymś nie wiem). Problematyczny może być ewentualnie stan zbiorników jakie mają na stacji no i to możliwe, ze te lepsze marki wygrywają. Do tego nie jednemu zagorzałemu fanowi BP czy Shella wtryski też padły. No ale to dyskusja na inny wątek.
Wracając do tematu:
Cytat:
|
ja bym stawiał na końcówki wtrysków, lub regulator ciśnienia na pompie, tyle że przy regulatorze wywaliło by błąd
|
Koledze wojtero właśnie wywala błąd. Jak nie ustali co za błąd to chyba szkoda dalej rozpisywać się. Po kompie można pewnie dalej snuć teorie i wnioski.