Cytat:
No dzięki bolek-tarnow...wreszcie jakies konkrety... jak Ci sie co jeszcze przypomni to zarzuć linka....
Mimo wszystko nie przekonała mnie ta dyskusja do założenia gazu - chyba przełożę silnik z wysłużonej mk2 do nowego mondka i wtedy nie bedzie problemów... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A swoją drogą to straszna lipa te nowe mondki - jakieś takie wszystko plastikowe, ani sie to lepiej nie zbiera, ani lepiej nie prowadzi, ani nie szybsze, ani nie bardziej ekonomiczne, ani nie wygodniejsze....nawrzucali komputerów, czujników, ledów, innych bzdur....skomplikowali nie wiadomo po co, silnik dupiany (brak hydraulicznej regulacji luzow zaworowych), jakies wszystko gorsze...nawet kola zapasowego nie mam tylko jakas zasrana pompka. Oj schodzi na psy Ford...
pozdrawiam i do zobaczenia na drodze
|
to czemu kupiłeś forda ? ... zresztą myślisz że w innych jest inaczej ?
opel też wycofał się z hydrauliki i niektóre silniki mają szklanki
a jaja to się zaczną jak wprowadzą turbo z bezpośrednim wtryskiem
u mnie niedługo pyknie 40kkm na LPG ... i kręci się dalej
może sprawdzę luzy w wakacje i zobaczymy jak LPG wpłynęło na zaworki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wychodzi że zaoszczędziłem już z 7tyś na bidę, czyli jest zwrot za instalkę i na nową głowicę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.