Cytat:
albo przeplywka sie umyla od wilgoci z powietrza i podaje poprawne wyniki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Jaja są niesamowite
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zaprowadziłem samochód do mechanika, swojego, zaufanego, szczerze nie wierzyłem, że jest to wina przepływomierza, magik był tego samego zdania więc zostawiłem u niego samochód na 4 dni, pojechał na komputer, który tak samo pokazał przepływomierz, ale szukał problemu dalej i doszedł do czegoś co miało być rzekomo wg, "speców" z pewnego serwisu, w stanie idealnym, otóż Panowie, spierniczył się słynny EGR, który został ostatecznie i definitywnie zaślepiony, focus przestał dymić, przerywać i mieć humorki, "moc jest z nim"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., przy okazji jakimś cudownym sposobem problem przepływomierza zniknął razem z zaślepieniem gada
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ten samochód sam nie wie co mu dolega chyba
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.