View Single Post
Stary 22-07-2011, 20:48   #16
Cobretti
ford::professional

Imię: Maciej
Model: Chrysler Voyager
Silnik: 2.5CRDi 140KM
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: ekonomia diesli to ściema. ADAC rozwiał wszelkie możliwości

Cytat:
Napisał tomiscorpio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
chodzilo mi o przyspieszenie , czas . Sporo testow sie robi tak i to sie jeszcze nazywa totalnie po debilsku elastycznosc.
jeśli chodzi o elastyczność to pomiary są:
1. 4 bieg - 60 - 100kmh
2. 5 bieg - 80 - 120kmh
to co Ty wyżej podałeś to zupełna abstrakcja...
poza tym te testy to też lipa bo do niczego nie prowadzą...
wiadomo, że jak trzeba to zawsze sie redukuje do odpowiedniego biegu ...
np. viperem można ruszyć i jeździć już na 6 biegu bo ma taki a nie inny moment obrotowy wiec w niczym to nie przeszkadza...

Cytat:
Napisał tomiscorpio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pasek b5 1.9 tdi 110KM sprzeglo odbieral.... 2400zl
Cytat:
dla mnie to abstrakcja
to fakt.. ale tak to jest jak się kupuje znaczek na grillu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Wiec mnie poprostu nie stac na takie wynalazki
to po co się wypowiadasz na temat nowoczesnych diesli i ich eksploatacji skoro i tak nie masz zielonego pojęcia na ten temat poza cenami części (w dodatku do VW) i tym co przeczytasz na forum...

Cytat:
Za tyle to ja przyprowadzilem drugie auto ...
nie wnikam ale autem to bym tego nie nazwał ...

Ostatnio edytowane przez Cobretti ; 22-07-2011 o 20:51
Cobretti jest offline   Odpowiedź z Cytatem