cobretti fanatyk z Ciebie wiekszy niz zemnie benzynowiec i tylnonapedowiec.
Wtryski element eksploatacyjny niech bedzie , to wtedy co nie jest elementem eksploatacyjnym w aucie , wszystko z tego wynika ze jest. Mi to w niczym nie przeszkadza , ale nie zmienia to nadal pojecia ze nowoczesny diesel jest jakies 20 razy mniej wytrzymaly niz stara benzyna....
Jedyny plus diesla to wroccccc turbo diesla to jest to ze ma turbo , pali mniej przez to i zapewnia juz osiagi jakies sensowne. Lecz na tle turbo benzyny hmm ani mniej nie pala , do tego brzmia jak ....
Nawet w wtcc zrezygnowali z diesli bo koszt wytworzenia silnika takiego zeby przejechal kilka wyscigow przy dieslu siegal cen takich ze mozna by kupic kazdego z nas osobno ...
cobretti takich zdan ze to nie jest auto bym nie walil na wiatr , bo czuje ze jakbys sie przejechal to bys mowil co innego.
A ogolnie chodzi mi o to ze wszystko ma swoje plusy minusy ale jednak fanatykow diesla ktorzy w ciemno powtarzaja te same hasla
-bardziej trwaly tyle ze nie wiem od czego....
-tanszy w utrzymaniu
-elastyczniejszy
Ktos moze lubic charakterystyker diesla i bardzo dobrze , w niektorych warunkach sprawdza sie swietnie, ale ohh ahhy nieskonczone to juz nudne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.