View Single Post
Stary 24-07-2011, 21:16   #4
Matsil
ford::amateur

Model: Toyota Avensis
Silnik: 2,2 D-CAT
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Ostrzeżenie nt. ogłoszenia 2.5T i pytania

Cytat:
Napisał EliEli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jedyny problem to fakt powszechnie znany - ze "posrebrzany" plastik srodkowej konsoli lubi sie rysowac i wycierac - np. pod raczka hamulca recznego, czy krawedzie pojemnika na napoje. Z tym akurat ludzie sobie radza np. flokowaniem.
Właśnie o to mi chodzi. W okolicach przycisków hamulca ręcznego oraz podgrzewanych foteli plastik był dość mocno porysowany takimi drobiutkimi ryskami. Podobnie rzuciło mi się to w oczy w przypadku srebrnych przycisków od adaptacyjnego zawieszenia oraz tych nad nawigacją - czujniki parkowania, podgrzewanie szyby itd.
Widzę, że aktualnie nowe fordy całą konsolę mają w czarnym kolorze, co może lepiej znosi upływający czas.

Cytat:
Napisał EliEli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do reszty - to jak najbardziej polecam S-Maxa dla rodziny 2+3. Sprawdzalem podobne marki jak wymieniles. Powiem ze jesli mialbym ponownie wybierac to znow bylby to S-Max i znow diesel 2.0 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Touran jest fajny, tańszy ale też trochę mniejszy, wydaje mi się, że także lepiej wykonany. Takim bezpośrednim konkurentem s-maxa a może raczej galaxy jest sharan, ale to już ogromne auto i nie wiem czy takim autobusem chciałbym jeździć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Tak szczerze, to ford designersko wypada lepiej, ale materiały o niebo lepsze w vw. Jak widzę te plastikowe pokrętła w s-maksie od regulacji natężenia oświetlenia, świateł, czy tandetne przyciski od sterowania el. szybami, to mnie trochę odrzuca. Ale pomimo tego to auto mi się po prostu podoba.
Matsil jest offline   Odpowiedź z Cytatem