Cytat:
|
Jedyny problem to fakt powszechnie znany - ze "posrebrzany" plastik srodkowej konsoli lubi sie rysowac i wycierac - np. pod raczka hamulca recznego, czy krawedzie pojemnika na napoje. Z tym akurat ludzie sobie radza np. flokowaniem.
|
Właśnie o to mi chodzi. W okolicach przycisków hamulca ręcznego oraz podgrzewanych foteli plastik był dość mocno porysowany takimi drobiutkimi ryskami. Podobnie rzuciło mi się to w oczy w przypadku srebrnych przycisków od adaptacyjnego zawieszenia oraz tych nad nawigacją - czujniki parkowania, podgrzewanie szyby itd.
Widzę, że aktualnie nowe fordy całą konsolę mają w czarnym kolorze, co może lepiej znosi upływający czas.
Cytat:
Co do reszty - to jak najbardziej polecam S-Maxa dla rodziny 2+3. Sprawdzalem podobne marki jak wymieniles. Powiem ze jesli mialbym ponownie wybierac to znow bylby to S-Max i znow diesel 2.0 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Touran jest fajny, tańszy ale też trochę mniejszy, wydaje mi się, że także lepiej wykonany. Takim bezpośrednim konkurentem s-maxa a może raczej galaxy jest sharan, ale to już ogromne auto i nie wiem czy takim autobusem chciałbym jeździć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Tak szczerze, to ford designersko wypada lepiej, ale materiały o niebo lepsze w vw. Jak widzę te plastikowe pokrętła w s-maksie od regulacji natężenia oświetlenia, świateł, czy tandetne przyciski od sterowania el. szybami, to mnie trochę odrzuca. Ale pomimo tego to auto mi się po prostu podoba.