Cytat:
Zaryzykowałem więc z nieogryginalnym zestawem Parrot MKi9100 i.... jestem zadowolony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Funkcjonalność porównywalna z oryginałem a koszt (razem z kablem/przejściówką służacą do wpięcia do oryginalnego radia) niewiele ponad 600zł + kilka godzin ostrej dłubaniny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Witaj w klubie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mnie się udało trafić wersję holenderską za 300PLN (po zmianie oprogramowania mam wersję angielską, polskiej się nie da wgrać), kilka godzin dłubaniny też poświęciłem. I też jestem zadowolony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jedyne, czego nie udało mi się dokonać (galaxy MkIII + sony 1CD), to podłączenie telefonu do radia po niskim sygnale, podłączyłem w końcu pod głośniki.
Pozdrawiam
m.