Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 25-07-2011, 10:49   #606
keisim
ford::professional

Imię: Michał
Model: Audi A6 Allroad C8
Silnik: 3.0 TDI 349KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Coś za coś - wersje z innego regionu można kupić taniej ale najczęściej nie można do nich wgrać polskiego firmwareu. Dla mnie oznaczałoby to pozbawienie się chyba najciekawszej i najwygodniejszej funkcji tego zestwu - wybierania głosowego. Wciskam zieloną słuchaweczkę, pani pyta do kogo chcę zadzwonić, odpowiadam i łączy... a czasami jeszcze zapyta czy na komóreczkę czy do domu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Działa to bardzo sprawnie! Więszkość wpisów/nazwisk w książce mam polskojęzycznych więc wersja angielska nie dałaby rady... a do wymawiania "ćitibank" zamiast "sitibank" już się przyzwyczaiłem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co sprawiło Ci problem przy podłączaniu wyjścia liniowego do radia? Masz wejście AUX w radiu i gniazdo jack 3,5mm w schowku?