Cytat:
|
Zimowe mam 7x16" ET 45 i calkiem fajnie wygladaja (wejdz w moj profil, tam sa fotki)
Pozdrawiam
|
Widziałem widziałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki wielkie chłopaki! bardzo mi pomogliście!!!
Toyotka wygląa fajnie na tej feldze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bardzo fajnie...w ogole te avensisy są całkiem całkiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli co...tak ostatecznie...najlepiej jak kupować 17" to: felgi 7x17 et 40 do tego 205/50 z rantem ochronnym felgi....????
Dzisiaj widziałem mondeo nawet w moim kolorze na bardzooo ładnej feldze...coś w tym stylu:
1e3302c217dbe8ceaf75f9a5251ed4f3.jpg
I to nawet jest 7x17 et 40...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Powiedzcie co myślicie o tej feldze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mówię...widziałem dzisiaj mondeo mk3 kombi właśnie na feldze w tym stylu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wyglądał hmm zacnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jeszcze znlazłem jedną felgę z takimi wymiarami jak mowiliście ale wzór hmmm średni...tzn wydaję mi się że jest za mało wypełniona jak na mondeo...co myslicie:
3da73307dcaaa11efe661235e72b6084.jpg