Hej, po wykonaniu ostatniego zabiegu, uszczelnienia szczeliny między szybą a prawym słupkiem (pod listwą - niebieski obszar) , wody z przodu już nie mam, a wczoraj i dziś mocno padało.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale jak na początku opisywałem swój problem, wodę miałem z przodu i z tyłu po prawej stronie - pasażera.
Wody z przodu już nie mam. Woda była w obszarze zaznaczonym na niebiesko, w tym wgłębieniu.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale z tyłu nadal po deszczu mam wodę i nie wiem którędy dostaję się do środka.
Myślałem że woda na tył dostaję się bo cieknie gdzieś z przodu i woda nie ma już ujścia i przelewa się na tył.
Ale po uszczelnieniu szczeliny między szybą a prawym słupkiem , z przodu wody nie mam, a z tyłu jest (obszar zaznaczony na niebiesko).
Podejrzewałem brak szczelności wygłuszenia w drzwiach, pod tapicerką.
Ale to raczej nie to, bo woda leci z pod fotela, albo ze środkowego słupka tylko nie wiem gdzie dokładnie jest przeciek.
Na żółtej linii położyłem szmatkę (chłonącą wilgoć) wczoraj wieczorem. Przez noc padało i rano idę do auta. Wody w tym obszarze niebieskim nie było ale woda była pod szmatką i cała szmatka była mokra. Woda ewidentnie leci z kierunku oznaczonego czerwoną strzałką. Chyba będę musiał wykręcić fotel bo nie mam pojęcie gdzie jest przeciek.
Chyba że ktoś miał podobny problem z wodą z tyłu i powodem nie było szczelność wygłuszenia w drzwiach pod tapicerką.