Słyszałem właśnie o tych naprawach bez lakierowania...ponoć super efekt i mniej roboty...jeszcze ponoć na ciepło cos wyciągają ale nie dam sobie za to nic uciąć bo pewności nie mam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale jest teraz masa sposobów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tyle że najważniejsze to właśnie znać koszta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i żeby ładnie zrobili
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja mam w Łodzi dobrego taniego blacharza...tata wstawił do niego swoje mondeo bo gośc wymusił pierwszeństwo i całyyy bok do roboty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc lakierowanie drzwi maski błotnika, zderzak przedni robiony wszytsko wyszło 1500zł...więc nie jest źle
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A widziałem efekty prac gościa na audi a4 i range roverze sport i powiem że bym sie nie poznał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak nówka...no ale nie o tym tutaj...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja życze powodzenia w załatwianiu a jeszcze bardziej w przywróceniu autka do poprzedniego stanu!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.