View Single Post
Stary 29-07-2011, 23:46   #9
olczus9012
ford::advanced

Imię: Krzysztof
Model: Mondeo Mk3
Silnik: 2,0 TDDi
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: Stłuczka a dogadanie się ?

Słyszałem właśnie o tych naprawach bez lakierowania...ponoć super efekt i mniej roboty...jeszcze ponoć na ciepło cos wyciągają ale nie dam sobie za to nic uciąć bo pewności nie mamGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale jest teraz masa sposobówGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tyle że najważniejsze to właśnie znać kosztaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. No i żeby ładnie zrobiliGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja mam w Łodzi dobrego taniego blacharza...tata wstawił do niego swoje mondeo bo gośc wymusił pierwszeństwo i całyyy bok do robotyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. więc lakierowanie drzwi maski błotnika, zderzak przedni robiony wszytsko wyszło 1500zł...więc nie jest źleGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A widziałem efekty prac gościa na audi a4 i range roverze sport i powiem że bym sie nie poznałGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak nówka...no ale nie o tym tutaj...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja życze powodzenia w załatwianiu a jeszcze bardziej w przywróceniu autka do poprzedniego stanu!!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
olczus9012 jest offline   Odpowiedź z Cytatem