Cytat:
ja miałem 2 wkręty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Widziałem w niektórych fordach, że górny rant tego otworu do kubka ma obramowanie ala aluminiowe obramowanie. Czy można takie coś gdzieś kupić?
|
U mnie obyło się bez śrubokręta, bo wszystko na zatrzaski, ale ile się namęczyłem to moje. Tak jakoś dziwnie spasowane, że nie dało się wyjąć nawet po ucięciu "ząbków" blokujących.
Teraz mam problem, bo zyskałem co prawda przestrzeń na kubek, butelkę, ale wolałbym to raczej potraktować jako schowek na pomniejsze pierdoły, klucze, monety. Niestety po demontażu uchwytu na telefon w tym zagłębieniu są dziury i drobne rzeczy wpadną pod tunel, a tego wolałbym uniknąć.
Ktoś znalazł jakiś alternatywny sposób? Jakiś kubek, który dobrze się wpasowuje?
Może oryginalny gdzieś. Nigdzie nie mogę znaleźć.
Na szrotowych poszukiwaniach zupełnie się nie znam i też nie chciałoby mi się jeździć. Przez internet łatwiej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.