View Single Post
Stary 30-07-2011, 23:56   #27
Emmm
ford::expert

Model: mondeo mk II kombi
Silnik: 1.8 td endura de
Rocznik: 1997 grudzień
Domyślnie Odp: Nie można odpowietrzyć hamulców- niedrożny układ.

Tom.jan hehe, masz rację, niepotrzebnie dałem się sprowokować genetycznemu pieniaczowi.
Darmodziej, mimo wszystko szanuję Cię, dziwi mnie tylko fakt, że nie potrafisz wyczuć kpiny, choć inni tę zdolność posiadają. Pisząc o reliktach przeszłości nie udzielałem Ci wskazówek, tylko zwyczajnie bekę z Ciebie kręciłem i osłabiasz mnie całkowicie tym, że nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Twierdzisz, że ZALECAM mieszanie płynów, których "mieszać nie wolno". Chłopie, weź Ty się ogarnij! Gdzie ja takie zalecenia podaję?
W ogóle zapisz się na jakiś kurs czytania ze zrozumieniem, bo zupełnie wypaczasz sens moich wypowiedzi.
Gwoli wyjaśnienia raz jeszcze: LHM nie uszkodzi żadnego układu hydraulicznego, oraz piwo TAK, woda NIE i nie interesuje mnie czy jestem dla Ciebie autorytetem, czy też nie. Podejrzewam, że wyłącznie własny autorytet wyznajesz.
Możesz więcej w tym wątku nie pisać, gdyż ja w Twoim cyrku występy zakończyłem i więcej nie zniżę się do Twego poziomu!
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję wszystkim czytającym za cierpliwość i wyrozumiałość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.