Tom.jan hehe, masz rację, niepotrzebnie dałem się sprowokować genetycznemu pieniaczowi.
Darmodziej, mimo wszystko szanuję Cię, dziwi mnie tylko fakt, że nie potrafisz wyczuć kpiny, choć inni tę zdolność posiadają. Pisząc o reliktach przeszłości nie udzielałem Ci wskazówek, tylko zwyczajnie bekę z Ciebie kręciłem i osłabiasz mnie całkowicie tym, że nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Twierdzisz, że ZALECAM mieszanie płynów, których "mieszać nie wolno". Chłopie, weź Ty się ogarnij! Gdzie ja takie zalecenia podaję?
W ogóle zapisz się na jakiś kurs czytania ze zrozumieniem, bo zupełnie wypaczasz sens moich wypowiedzi.
Gwoli wyjaśnienia raz jeszcze: LHM nie uszkodzi żadnego układu hydraulicznego, oraz piwo TAK, woda NIE i nie interesuje mnie czy jestem dla Ciebie autorytetem, czy też nie. Podejrzewam, że wyłącznie własny autorytet wyznajesz.
Możesz więcej w tym wątku nie pisać, gdyż ja w Twoim cyrku występy zakończyłem i więcej nie zniżę się do Twego poziomu!
Pozdrawiam serdecznie i dziękuję wszystkim czytającym za cierpliwość i wyrozumiałość
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.