Temat: [Galaxy 1994-2000] 1litr oleju na 5000km
View Single Post
Stary 31-07-2011, 19:57   #24
szantis
ford::advanced

Model: sharan
Silnik: 1,9 TDII- 1XXkm/3XX Nm
Rocznik: '98/99
Domyślnie Odp: 1litr oleju na 5000km

Cytat:
Napisał taxidriver Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
co to ma do tego wcześniej
Nie w temat , no cóż u mnie w silniku nie ma normalnych warunków i wybaczam mu te 1,5 l /na 15 tys Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał taxidriver Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wcześniej ganiałem 2.5 l TDS 196 km i nie pil oliwy do momentu zgonu na drzewieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
poza tematem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wcześniejsza audiczka 80 B4 ABK 115 km (230 tys przebiegu, silnik ori nie tknięty przez mądrych mechaników i ludzi z wykształceniem kierunkowym) od wymiany do wymiany brak dolewki półsyntetyka...

Pozwolę sobie wkleić pewne inforamcje wygrzebane w necie kiedy nie zgodziłem się na radę "mądrego mechanika" na zalanie mineralem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

cały pozostały tekst w załaczniku w fomacie .doc spakowane winrarem
Załączone Pliki
Typ Pliku: zip Wstęp.zip (32.3 KB, 8 wyświetleń)

Ostatnio edytowane przez Slawko ; 01-08-2011 o 17:59
szantis jest offline   Odpowiedź z Cytatem