Cytat:
Dalszych relacji nie będzie bo auto sprzedałem w 2007 roku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Od tamtej pory mam Volvo i z nim robię teraz jeszcze lepsze sztuczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli chcesz wszystko co opisałem to przygotuj się na mail-bombera bo to trochę waży.
.
|
czy i ja mogę prosić o mail-bombera?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chętnie popatrzę co koga poczynił z Ka. Jestem nowym forumowiczem no i świeżym (współ)właścicielem świetnego auta (samochód kupiliśmy żonie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Do ogarnięcia pozostało trochę mechaniki i oczywiście blacha, ale i chęć na mody duża
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam i gratuluję wszystkim ich przeróbek, imponujące!
stranger2002@interia.pl
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.