View Single Post
Stary 02-08-2011, 14:24   #10
stranger
ford::amateur

Model: FORD KA
Silnik: 1,3
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Wszystkie Do it yourself itd :) czyli mody

Cytat:
Dalszych relacji nie będzie bo auto sprzedałem w 2007 roku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Od tamtej pory mam Volvo i z nim robię teraz jeszcze lepsze sztuczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli chcesz wszystko co opisałem to przygotuj się na mail-bombera bo to trochę waży.

.
czy i ja mogę prosić o mail-bombera? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. chętnie popatrzę co koga poczynił z Ka. Jestem nowym forumowiczem no i świeżym (współ)właścicielem świetnego auta (samochód kupiliśmy żonie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Do ogarnięcia pozostało trochę mechaniki i oczywiście blacha, ale i chęć na mody duża Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam i gratuluję wszystkim ich przeróbek, imponujące!

stranger2002@interia.pl
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
stranger jest offline   Odpowiedź z Cytatem