Temat: [Transit 1991-1994] 2,5D mocno poci się ropą
View Single Post
Stary 02-08-2011, 22:28   #28
JuloKrk
ford::average

Model: Transit
Silnik: 2,5D 4CC
Rocznik: 1993
Domyślnie Odp: 2,5D mocno poci się ropą

O nie, to łatwo znaleźć, zwykle największe żółte na parkingu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A wnętrze musi być czyściutkie, żeby nie wiem co, ot zboczenie z zabytków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Prawie cały kurczak zostanie jeszcze niebawem potraktowany papierem ściernym 2000-2500 i wypolerowany, a następnie oklejony reklamami. Raczej ciężko będzie go zgubić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do tematu - dzisiaj wyłączyłem EGR i poprawiłem ustawienie pompy wtryskowej. Kierując się radami tomlima wkręciłem do końca (weszło o 3 obroty równo) i wykręciłem 4,5, czyli około 1,5 od ustawienia fabrycznego. Ma kopa. Dociągnąłem go dzisiaj na testach do 120km/h i zaczęły łapać mnie światła, więc odpuściłem, ale poszedł by jeszcze trochę. Można przyjąć, że naprawa z tuningiem dokonana została skutecznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
JuloKrk jest offline   Odpowiedź z Cytatem