Cytat:
|
okolo 120 to tez lapie ale na highwayu po kilku km jazdy
|
no to mój po 1km, od swiatel do swiatel
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Chyba przesada - lekko ścierna pasta polerska np K2 Tempo daje fantastyczny efekt. Schodzą brudy, a auto błyszczy się jak.. wiadomo co...
|
No ale mój był słabo malowany, jest matowy, ma fatalne wpyłki, które trzeba wyrównać. A K2 można sobie co najwyżej... No można sobie przetrzeć ładne auto, żeby się błyszczało
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wierz mi, wiem co robię, oto dowody
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.