Temat: [Transit 1991-1994] 2,5D mocno poci się ropą
View Single Post
Stary 02-08-2011, 22:42   #31
JuloKrk
ford::average

Model: Transit
Silnik: 2,5D 4CC
Rocznik: 1993
Domyślnie Odp: 2,5D mocno poci się ropą

Cytat:
Napisał tomlim Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
okolo 120 to tez lapie ale na highwayu po kilku km jazdy
no to mój po 1km, od swiatel do swiatel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał wojtekjanus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba przesada - lekko ścierna pasta polerska np K2 Tempo daje fantastyczny efekt. Schodzą brudy, a auto błyszczy się jak.. wiadomo co...
No ale mój był słabo malowany, jest matowy, ma fatalne wpyłki, które trzeba wyrównać. A K2 można sobie co najwyżej... No można sobie przetrzeć ładne auto, żeby się błyszczało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wierz mi, wiem co robię, oto dowody Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
JuloKrk jest offline   Odpowiedź z Cytatem