Odp: Spot łódzkiej grupy
Cytat:
Słuchajcie nie chcę otwierać nowego tematu a mam krótkie i konkretne pytanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dzisiaj w okolicach mojego bloku zauważyłem forda focusa kombii w kolorze srebrnym lub jasno szarym (juz dość ciemno było więc kolor może być mylący) i na tylniej szybie miał naklejkę fordklubpolska Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. może ktos zdradzi kto jest właścicielem bo fajnie by miec kogoś po sąsiedzku a prawdopodbnie jesteśmy sąsiadami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A blachy jakie miał EL 5.... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam i licze że ktoś się ujawni Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Tatrzańska?
,,Galowy"