View Single Post
Stary 08-08-2011, 18:34   #419
ethernal
ford::professional

Imię: Hans Joerg von Wafell
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: 2,0TDCi migająca sprężynka (dodatkowe objawy)

Cytat:
Napisał fxgold Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
koszt wymiany wtrysków przewodów WC, filtra paliwa i paru innych pierdołek to 7930zł.
Ta cena to jakiś kosmos!!!

Cytat:
Napisał fxgold Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dzwoniłem zaraz do radomia do bratforda z zapytaniem czy sie podejmą regeneracji. pwiedzieli że tak, ale mam pytanie czy warto. czytalem, że paru użytkownikow ma zrobione przez nich wtryski i dlatego mam pytanie jak się one sprawują?
pozdrawiam
A czemu nie podjedziesz znacznie bliżej do Piekar Śl. do "Diesel Centrum Adamczyk" - ja tam robiłem ponad 2 lata temu regenerację 2 wtryskiwaczy i jestem zadowolony. Po umówieniu się regenerację zrobią Ci na poczekaniu (kilka godzin) wraz z wymianą filtra, czyszczeniem całego układu i wgraniem kodów, a na początek wezmą wszystkie wtryski na maszynę probierczą, aby dokładnie sprawdzić ich stan. http://www.bosch-adamczyk.pl/wtryskiwacze.php

Ostatnio edytowane przez ethernal ; 08-08-2011 o 18:37
ethernal jest offline   Odpowiedź z Cytatem