View Single Post
Stary 09-08-2011, 16:51   #423
ethernal
ford::professional

Imię: Hans Joerg von Wafell
Model: Mondeo Mk4
Silnik: 2.5t
Rocznik: 2007
Domyślnie Odp: 2,0TDCi migająca sprężynka (dodatkowe objawy)

Cytat:
Napisał fxgold Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
możesz mi powiedzieć jakie Cię doszły słuchy o Radomiu?
Np. pierwszy z brzegu: http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=137024

PS. 4 tyś zł to też dużo, myślę, że sprawdzenie wszystkich wtryskiwaczy na maszynie probierczej, kompletną ich regenerację, czyszczenie układu wraz z bakiem, wymiana filtra paliwa, zainstalowanie i zakodowanie wtrysków powinno być tańsze niz 4 tyś zł.Myślę że można się zmieścić w 3 tyś zł.

Nadmienię tylko, że nim trafiłem do Adamczyka, byłem najpierw u innego speca od dizli, który chciał mnie nieźle naciągnąć na kasę (wymiana wtrysków + regeneracja pompy CR), a podczas wizyty u Adamczyka okazało się że jeden wtrysk jest "dead" a drugi "leje" i za niedługo też będzie niedługo "dead" więc zdecydowałem się od razu na regenerację 2 wtrysków. Sprawdzenia 4 wtrysków, czyszczenia układu, regeneracją 2 wtrysków, kodowanie4 wtrysków, i wymiana filtra paliwa (Bosch) kosztowała mnie ponad 2 lata temu nieco ponad 1,4 tyś zł. Regeneracja wtrysków tylko na oryginalnych częściach Delphi.
Powodzenia